Ein heilsan frá tveimum fyrrverandi venjarum.

Í dag hava vit ta gleði, at kunna borðreiða við heilsum frá tveimum fyrrverandi venjarum, ið hava tað til felags, at TB framvegis eigur stórt pláss í hjørtum teirra.

Tað eru teir báðir danirnir Svend Petersen og Finn Røntved. Finn legði sína heilsa á Facebook-bólk okkara herfyri, men eg haldi tað er uppá sítt pláss, at vit goyma ta heilsanina her eisini.

Svend Petersen er úr Esbjerg og vandi TB í 1988, ið sum flestum kunnugt var árið, har TB fyri fyrstu ferð noyddist niður í næstbestu deildina. Svend hevur síðan ofta vitja Tvøroyri og TB, ikki minst í samband við væl umtóktu fótbóltsskúlarnar, ið TB hevur skipað fyri.

Finn Røntved er úr Keypmannahavn og vandi TB í 1991 og ’92, bæði árini við einum fimta plássi tá av tódnaði.

Vit takka Svend og Finn hjartaliga fyri heilsanirnar og takka eisini fyri, at teir hava TB so kært í minni teirra.

Svend Petersen skrivar:
Kære TB ! Som gammel TB træner er det en fornøjelse at følge TB i år. 39 point efter 13 kampe, Det er dælme godt gået. Det glæder mit TB hjerte, at rigtig mange af spillerne er lokale drenge. Jeg har altid været imponeret over, at så lille et samfund har kunnet udvikle så mange dygtige spillere gennem årene. Udfordringen bliver om TB fremadrettet kan blive ved med at erstatte alle de spillere der af forskellige årsager forlader klubben ! Udfordringer bliver også om holdet i år kan nå at udvikle sig så meget, at de kan klare de større udfordringer som venter i den kommende sæson. Husk også at påskønne den nye flotte kunsgræsbane. Det giver jo nogle fantastiske muligheder til både træning og kamp. Til sammenligning har Esbjerg kommune med ca. 115.000 også kun en kunstgræsbane – – – – – . Mit faste kaffekrus er et “TB krus”, så der går aldrig en dag hvor jeg ikke lader tankerne falde tilbage på utrolig mange fine stunder, på og udenfor “plænen”, på Tvøroyri ! Jeg og min familie glæder os allerede nu meget til at besøge Tvøroyri til sommer. Vi ses den 9. august til kampen mod B 36. Nyd nu sommeren, vinteren var jo hård for Jer i år. . All the best for TB

Finn Røntved skrivar soleiðis:
Min tid som træner for TB vil jeg aldrig glemme, det var hård træning; men jeg følte spillerne kæmpede for Tværå, TB og mig, det var fantastiske spillere, vi vandt nogle meget vigtige kampe, 1-0 på udebane mod Streymur fra 3. division en pokalkamp der skulle vindes TB havde vundet stort på hjemmebane året før, min første vigtige kamp. Den næste vigtige kamp var på udebane mod HB, TB havde ikke vundet der i 10 år vi havde tabt en træningskamp mod dem 8-2, vi vandt 2-1; men den helt sikkert mest vigtige kamp vi vandt var sejren over VB på 1oo års dagen, det løber mig stadig koldt ned af ryggen når jeg tænker på hvad et nederlag havde betydet for alt hvad der havde med TB at gøre, det ville ha været en plet der ikke kunne vaskes af.
Jeg har fulgt TB lige siden, det jeg oplever i øjeblikket er nogle spillere der ikke vil tabe, en helt sikkert dygtig træner og en unik opbagning fra tilskuerne; men man skal huske bolden er rund alt kan ske; men spillerne skal huske at de er de eneste der kan og skal gøre det de er bedst til, når det ser sort ud, det er ikke sikkert det bliver i 1. division; men når de rykker op, blive ved med at bevare deres vinder mentalitet.
Indtil videre skal der lyde et tillykke til spillerne for den hidtidige præstation, det er fantastisk flot.
Jeg kan fortælle at jeg træner drenge årgang 02, det har jeg gjort siden de var 5 år gamle, og bliver ved til de bliver seniorer. De var på en uforglemmelig tur til Tværå sidste sommer, de har ikke tabt en turneringskamp siden og ligesom TB har maksimums point, så der må være noget i luften, drengene syntes det var deres bedste ferie nogensinde, vi kommer helt sikkert tilbage.

Scroll to Top