Leikaratilgongd

TB kann nú boða frá leikaratilgongd. Talan er um Mark Kongstedt, ið hevur gjørt 1,5 ára sáttmála við felagið. Hann hevur seinast leikt við Næstved í næstbestu deildini í Danmark.

Mark fegnast og gleðir seg at koma í gongd:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til byen og klubben sammen med min lille familie. Igennem samtaler med klubben, er vi som familie blevet overbevist om, at en tilværelse på Færøerne er det rigtige valg for os. Vi ser frem til, at lære kulturen og øen at kende, og vi glæder os til at møde alle de mennesker deroppe, som skal være en del af vores nye hverdag.

- Fodboldmæssigt er jeg ikke i tvivl om, at jeg med mine kvaliteter kan hjælpe klubben mod en bedre placering i tabellen, som klubbens seneste præstationer og historie fortjener. Omvendt kan klubbens rammer være med til at udvikle mine fodboldmæssige færdigheder, så jeg kan være endnu mere afgørende i kampene.

- Jeg ser frem til et godt samarbejde, og til at møde kommende holdkammerater, fans, sponsorer og alle andre i og omkring klubben."

Venjarin í felagnum, Michael Winter gleðir seg eisini at fáa Mark í hópin:

- Vi er utrolig glade for at skrive en 1 1/2 års aftale med Mark. Mark kan hjælpe os med at styrke holdet med sin erfaring fra 1. division i Danmark, og dermed også øge konkurrencen på holdet. Mark er en utrolig hårdtarbejdende midtbanespiller, som har ro og overblik i sin boldomgang og sit spil.

- Vi glæder os til, at hilse ham og hans familie velkommen.

Scroll to Top