Minningarorð um Sverra Midjord

Vit her á TB síðuni geva nú víðari eitt skriv um Sverra Midjord, ið er sent til okkum av Bo Sandberg vegna pápa hansara, Poul Sandberg, ið hevur verið borðtennisvenjari á Tvøroyri í 1959 og 1960.

Bo Sandberg sigur fylgjandi áðrenn skrivi frá pápa sínum: “I anledning af Sverri Midjords triste bortgang, har min far, Poul Sandberg f. 1932 (gift med Tóra Dahl Sandberg fra Klaksvík) skrevet dette mindeord”

Ved underretningen om Sverre Midjords død, tænker jeg med glæde og taknemmelighed tilbage på årene 1959 og 1960, hvor jeg var bordtennistræner i Tvøroyri og hvor Sverre Midjord var en stor støtte, en god og hjælpsom ven. Også da jeg i 1964 kom til Færøerne sammen med fire unge og talentfulde spillere fra KFUMs Boldklub i København, var han en stor hjælp ved tilrettelæggelsen af en turné rundt omkring på øerne – og så kunne Sverre opleve at se, at bordtennis også kunne spilles noget hurtigere end det, jeg praktiserede!!! Tak for et godt venskab og med ønsket om alt godt for bordtennis-idrætten på Færøerne, vil jeg udtrykke et: Æret være Sverre Midjords minde.

Poul Sandberg, forhenværende bordtennistræner.

Niðanfyri sæst Poul Sandberg

pas-bordtennis2

Scroll to Top