TB dreingir til U17 landsliðsvenjing

Nýggju U17 landsliðsvenjarirnir Rasmus Nolsøe og Fróði Benjaminsen, hava úttikið teirra fyrsta hóp til venjingar, nú fyrireikingarnar til landsliðsárið eru byrjaðar.

Rasmus og Fróði hava sent boð eftir trimum TB leikarum til fyrstu úttøkuvenjingina. Talan er um Andreas Midjord, Oddmar Nybo Jespersen og Olivur Thomsen.

Kian Røn, ið er høvuðsungdomsvenjari í TB sigur:

Det er selvfølgelig rigtigt godt for klubben og byen at have spillere på landsholdene. En af klubbens målsætninger er at have mindst en spiller på landsholdet på hver årgang, men nu er der pludseligt tre der skal med på U17. Det er flot. Men det mest positive er de tre drenge. De har siden efteråret trænet virkelig godt og mødt op til nærmest hver træning, uanset om det er træning med deres årgang, med Betri-holdet eller styrketræning. Samtidig med at de møder op hver gang, så træner de godt, og lytter til de ting man arbejder med. Hvis man møder op hver gang, er ivrig efter at lære, og gør sig umage til hver træning, så har man altså gode forudsætninger for at blive bedre. Det er derfor også et velfortjent skulderklap, at de nu er blevet udtaget, og et signal om at det kan betale sig at træne og arbejde hårdt hvis man vil opnå ting.

Úttøkuvenjingin verður sunnudagin 9.februar.

Fyrst í marts verður úttøkuvenjing til U15 landsliðið hjá dreingjum, og síðst í marts verður fyrsta venjing hjá U19 landsliðið. Vónandi koma okur at síggja nakrir TB leikarir gera seg galdandi her eisini.

Scroll to Top